Dränering i Lomma

Välkommen till H-anläggning

Välkommen till H-anläggning! Vi är en byggfirma baserad i Hörby som erbjuder tjänster inom plattläggning och dränering. Går du i tankar om att plattlägga en gång, trottoar, garageuppfart eller uteplats? Vi hjälper dig gärna. Hos oss finner du erfarna plattläggare och byggarbetare som med många års erfarenhet bakom sig har skaffat en spetskompetens för att kunna göra just dina idéer till verklighet.

 

Börjar det bli dags för dränering runt din husgrund?

Dränering är ett omfattande men nödvändigt arbete för att säkerställa att husets källare håller sig torr och inte drabbas av fuktskador i framtiden. Om du redan har fått fuktskador så kan vi självklart åtgärda skadorna och lägga ny och fräsch isodrän. Vi hjälper dig med planering och utförande, så att du slipper göra ett riktigt hästjobb. Under arbetets gång strävar vi efter att ha en öppen dialog med dig som kund, där vi är lyhörda för dina önskemål och frågor. På så vis är du garanterad ett framgångsrikt och tryggt resultat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Välkommen till H-anläggning lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Dränering i Lomma

Vi underlättar din vardag!

Våra skickliga medarbetare på H-anläggning utför alla uppdrag fackmannamässigt enligt branschregler och vi lämnar dig inte förrän vi har uppfyllt dina förväntningar, så att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Vi har kompetensen, verktygen och maskinerna för att erbjuda en lösning där kvalitet och kostnadseffektivitet är i fokus. Kombinerat med en äkta hantverksglädje leder det till ett färdigt resultat utöver det vanliga. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi vad vi kan göra för dig!

 

Din expert på plattläggning

Plattläggning är en snygg lösning för att ge trädgården, uteplatsen eller uppfarten ett lyft. Med hjälp av olika plattor eller mönster kan du skapa ett utseende efter din personliga smak. Ska du plattlägga din biluppfart? Då är det extra viktigt att vara noggrann med underlaget, då bilens tyngd kräver mer hållbarhet. Anlitar du oss så får du tillgång till hela vår samlade kunskap, på så vis har du allt du behöver för ett lyckat projekt. Givetvis ingår alla nödvändiga försäkringar, samt dokumentation efter att arbetet är besiktigat och klart.

Våra tjänster

Dränering - Välkommen till H-anläggning

Dränering

Stensättning - Välkommen till H-anläggning

Stensättning

Plattläggning - Välkommen till H-anläggning

Plattläggning

Kontakta oss för prisförslag!

Kontakta oss

Behöver du hjälp med dränering i Lomma?

Engagerade medarbetare som sätter dig i centrum

Hos oss på H-anläggning kan du oavsett uppdragets storlek alltid räkna med vårt engagemang genom hela processen. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål och förutsättningar, och lägger mycket energi på pålitlighet, proffsighet och inte minst pressade priser – utan att tumma på kvalitet. Med en stor kundkrets av både privatpersoner och företag vet vi vad vi gör. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, så är vi säkra på att du kommer att märka det!