Stenläggning i Staffanstorp

Välkommen till H-anläggning

Experter på stenläggning

Välkommen till H-anläggning! Vi är en byggfirma baserad i Hörby som erbjuder tjänster inom plattläggning, dränering, stenläggning och grävarbeten m.m. Går du i tankar om att plattlägga en gång, trottoar, garageuppfart eller uteplats? Vi hjälper dig gärna. Hos oss finner du erfarna plattläggare och byggarbetare som med många års erfarenhet bakom sig har skaffat en spetskompetens för att kunna göra just dina idéer till verklighet.

 

Börjar det bli dags för dränering runt din husgrund?

Dränering är ett omfattande men nödvändigt arbete för att säkerställa att husets källare håller sig torr och inte drabbas av fuktskador i framtiden. Om du redan har fått fuktskador så kan vi självklart åtgärda skadorna och lägga ny och fräsch isodrän. Vi hjälper dig med grävarbeten, planering och utförande, så att du slipper göra ett riktigt hästjobb. Under arbetets gång strävar vi efter att ha en öppen dialog med dig som kund, där vi är lyhörda för dina önskemål och frågor. På så vis är du garanterad ett framgångsrikt och tryggt resultat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Välkommen till H-anläggning lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Stenläggning i Staffanstorp

Professionella arbeten av högsta kvalitét!

Våra skickliga medarbetare på H-anläggning utför alla uppdrag fackmannamässigt enligt branschregler och vi lämnar dig inte förrän vi har uppfyllt dina förväntningar, så att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Vi har kompetensen, verktygen och maskinerna för att erbjuda en lösning där kvalitet och kostnadseffektivitet är i fokus. Kombinerat med en äkta hantverksglädje leder det till ett färdigt resultat utöver det vanliga. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi vad vi kan göra för dig!

 

Din expert på plattläggning

Plattläggning eller en stenläggning är en snygg lösning för att ge trädgården, uteplatsen eller uppfarten ett lyft. Med hjälp av olika plattor eller mönster kan du skapa ett utseende efter din personliga smak. Ska du plattlägga din biluppfart? Då är det extra viktigt att vara noggrann med underlaget, då bilens tyngd kräver mer hållbarhet. Anlitar du oss så får du tillgång till hela vår samlade kunskap, på så vis har du allt du behöver för ett lyckat projekt. Givetvis ingår alla nödvändiga försäkringar, samt dokumentation efter att arbetet är besiktigat och klart.

 

En affärsidé som präglas av kvalitet

Vi strävar efter att vår verksamhet ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och arbetsmiljö. Genom att erbjuda mervärden i form av hög kompetens, en nära kundrelation och utrustning av genuin kvalitet, vänder sig både nya och återkommande kunder till oss. Bra service handlar om flexibilitet och förståelse för de uppdragsgivare och projekt vi arbetar med. Med oss får du allt detta, och lite till.

Våra tjänster

Dränering - Välkommen till H-anläggning

Dränering

Stensättning - Välkommen till H-anläggning

Stensättning

Plattläggning - Välkommen till H-anläggning

Plattläggning

Grävarbeten - Välkommen till H-anläggning

Grävarbeten

Stenläggning - Välkommen till H-anläggning

Stenläggning

Enskild avlopp - Välkommen till H-anläggning

Enskild avlopp

Husgrund - Välkommen till H-anläggning

Husgrund

Anlita oss för ett felfritt resultat!

Kontakta oss

KOMPETENSEN SITTER I RYGGMÄRGEN!

Engagerade medarbetare som sätter dig i centrum

Hos oss på H-anläggning kan du oavsett uppdragets storlek alltid räkna med vårt engagemang genom hela processen. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål och förutsättningar, och lägger mycket energi på pålitlighet, proffsighet och inte minst pressade priser – utan att tumma på kvalitet. Med en stor kundkrets av både privatpersoner och företag vet vi vad vi gör. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, så är vi säkra på att du kommer att märka det!